Zamknięte
Prezenter
Tutaj Stilluseeek - wasz prezenter =D Prowadzę dla was audycje w poniedziałki ("Hōgaku"), środy (z Piecykiem albo jakimś gościem "Najlepsze z Gatunku), czwartki ("Godzina Pozdrowień"), soboty ("Rock na sobotę"), oraz niezapowiedziane w nocy (jak się trafia xD).
Tak naprawdę nazywam się Maciej i jestem z Poznania Mam 18 lat i interesuję się Japonią (dziwne, nie? xD).
2 razy w tygodniu chodziłem kiedyś na treningi kendo, lecz teraz to już przeszłość ^.- Z zainteresowań i zawodu jestem informatykiem więc jeśli trzeba pomocy, to śmiało można do mnie pisać - pomogę jeśli będę miał czas
To tyle jeśli chodzi o mnie
No i na życzenie kilku osób... Co lubię... duuużo rzeczy Siatkówkę, słońce, śnieg, dobre książki (tylko nie lekturyyy xD), oraz opowieści :]
"Świat jest okrutny... Jeśli nie staniesz się silniejszy to sam polegniesz."
Ostatnio edytowany przez Stilluseeek (27-04-2012 21:09:23)
Ja się zapytam gdzie Twoje "Rokowe brzmienia ";> Uspokoiłam , się kiedy zauważyłam "Rock na sobotę"..uff..
Kocham Poznań, cudowne miasto, tylko pozazdrościć. Co do kendo(fajne~`), ja chodziłam kiedyś na taekwondo, ale to już inna epoka ;D
Prezenter
Rockowe brzmienia zostały zamienione na Hōgaku ponieważ było za dużo audycji o tematyce rockowej (patrz DoneQ xDD) i jak tylko wróci to będziemy mieli wspólnie rockowe audycje ^.- tak żeby było zabawniej
Prezenter
No cóż.. DoneQ będzie dopiero gdzieś w środku czerwca więc jedyne rockowe audycje zastaniesz póki co w soboty :] albo ewentualnie kiedyś w nocy jak mi się będzie chciało
Prezenter
Mariettka napisał:
jestem słuchaczem, to ja wymagam.Zatem ma Ci się chcieć. ;p
A czy w ramówce jest napisane, że gdzieś w nocy mam audycje? Nie, więc jeśli robię to jest to moja dobra wola więc jak już będzie to bądź wdzięczna a nie wylatujesz mi tutaj z wymaganiami ;>
Phi~` nie to nie. Wyleciałam tak jako Twój dobry manager, aby liczba Twoich fanek wrosła, ale skoro nie chcesz.... to nie będę zmuszać.
Ktoś musi grać złowrogiego słuchacza, aby Was motywować.;D
Ok.. niech będzie, Miszczu jestem wdzięczna. xD
Prezenter
Wiesz... mam już kobietę i to najlepszą jaka mogła mi się trafić więc... Na fankach mi nie zależy... tylko na słuchaczach/słuchaczkach jak już
Kobieta kobietą, a fanki fankami. Fanki, to przecież nic innego jak słuchacze tylko, że stale Cie słuchają, i polecają Radio swoim znajomym, ale skoro tak to zrozumiałeś, to ok:p
Już milczę, i nic nie mówię, bo wyczuwam negatywne fale.., zatem będę tylko słuchać.;33